Kokemusasiantuntija

Tervehdys ystävät!

Näytelmän käsikirjoittaminen on ollut nyt hetken odotusaulassa mutta nyt pääsen jälleen asian äärelle.

Tässä on ollut omassa elämässä kaikenlaista hässäkkää, muutto, koiran ruokamyrkytys ja uusien työkuvioiden alkaminen mutta kaikesta on nyt aika hyvin selvitty ja päästy uuteen elämänrytmiin kiinni, melkein 🙂 Tällä hetkellä saan nauttia ihanasta näköalasta omalle pihalle ja vieressä loikoilee 7 kuukautta vanha novascotiannoutajapentu, aikalailla jo terveenä. Kyllä on huoli suuri kun oma rakas lemmikki sairastuu, ja vielä noin pikkuisena. Mutta siitä on selvitty!

Sain tänään aivan loistavia uutisia! Olen ollut yhteydessä Näkövaimmaisten liittoon liittyen sokeuteen ja samalla kerroin heille koko näytelmän idean. Liitossa ollaan oltu niin ihania, että he etsivät pitkään minulle kokemusasiantuntijaa, jonka yhteystiedot voisivat minulle lähettää ja nyt se tapahtui! En voinut uskoa kun luin heidän viestiään, näin se menee:
” Hei! Voit ottaa yhteyttä (hänen nimensä ja sähköpostiosoite). Hän on muusikko, musiikkipedagogi, kirjoittaja, roolipelinharrastaja ja vaikka mitä ja uskon, että hänestä olisi teille paljon hyötyä. Ja siis sokea. ”

Voitteko kuvitella!? Tämä ihminen on kaikkea sitä, mistä tarvitsen lisää tietoa, jotta voin kirjoittaa uskottavan näytelmän. Nyt seuraavaksi, kun olen tämän jutun julkaissut, olen häneen yhteydessä ja kerron sitten taas, mitä sain selville. Mutta yksi juttu on jo tullut Liitosta tietooni. Tiesittekö, että näkövammaiset voivat kirjoittaa itsekin pistekirjoitusta pistimen ja sabluunan kanssa mutta suurin osa tekee sen digitaalisesti kirjoituskoneella, tietokoneella tai kännykällä! Siis hä? Tällainen reaktio minulle tuli, kun luin tätä viestiä. Mutta ei siinä kaikki! Tiesittekö, että esimerkiksi iPhonessa voi muuttaa kosketusnäytön pistekirjoitusnäppäimistöksi? Mä en todellakaan tiennyt ja edelleen ihmettelen, miten se tapahtuu??? Jos joku teistä lukijoista osaa tämän minulle vielä paremmin selventää, tai lähettää vaikka kuvan tällaisesta pistekirjoitusnäytöstä, niin mun olisi paljon helpompi tämä ihme vielä ymmärtää.

Kaikkea uutta ja ihmeellistä sitä saa tietää, kun vain kysyy. Nyt otan yhteyttä kokemusasiantuntijaani ja tulen varmasti yllättymään vielä monta kertaa 🙂

Hyvää päivää kaikille! Kuullaan taas 🙂

-Suvi

One Reply to “Kokemusasiantuntija”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s