Ensi-ilta – MENESTYS!

Aiva huikea tunnelma! En oo varmaan ikinä jännittänyt lavalla ollessani näin paljon, mitä jännitin yleisön puolella lauantaina 16.11.2019. Ensi-ilta oli loppuunmyyty ja huikeaa jo sinänsä. Mutta kaiken kruunasi EHDOTTOMASTI koko työryhmän aivan älytön suoritus! Kaikki meni juuri niin kuin piti ja vielä vähän paremmin. Voi sitä riemua, joka vapautui esityksen jälkeen! Olen niin ylpeä meidän porukasta. Näyttelijät, Nelli, Jere, Ida, Mitja, Pekka ja Kati. Teknikko Suzu. Teitte ensi-illasta unohtumattoman kokemuksen.

Nyt täytyy vain toivoa, että ihmiset löytävät kaikkiin muihinkin esityksiin ja että mahdollisimman moni pääsee tämän kokemaan. Seuraava esitys on jo keskiviikkona, eli huomenna 20.11.2019 klo 19 ja siitä tuleekin mielenkiintoista aivan erityisellä tavalla. Silloin on nimittäin ensimmäinen kuvailutulkattu esitys. Kuvailutulkkimme Maarit Stålhammar on tehnyt myös mahtavaa työtä, ollut kaikissa Tukkateatterin harjoituksissa mukana ja kenraaliharjoituksessa testasi tulkkauslaitteistoa, omaa mikrofoniaan ja näkövammaiselle tulevia kuulokkeita, koehenkilön kanssa. Kuvailutulkkaus ei kuitenkaan häiritse näkevää yleisöä, sillä hän osaa taidokkaasti puhua niin hiljaa, että sitä ei kuule. Kuvailutulkattu esitys ei siis tarkoita sitä, että sinne ei voisi tulla, vaikka kuvailutulkkausta ei tarvitsisikaan. Kaikki ovat tervetulleita! Ja jos näkevää kiinnostaa kokeilla miltä kuvailutulkkaus kuulostaa, niin hänkin saa kuulokkeet halutessaan.

Tässä vielä kuva ensi-illan kumarruksista. Kiitos rakkaat, nyt vain eteenpäin.

-Suvi Vanhala, ohjaaja, käsikirjoittaja, tuottaja

Työryhmä ensi-illan loppukumarruksissa. Vasemmalta Pekka Kari, Ida Virkkala,
Nelli Sinisalo, Suvi Vanhala (ohjaaja), Jere Saarela, Mitja Ohtola, Kati Mykkänen, Arto Kumanto (säveltäjä).